lördag 25 februari 2012

En mysig dag i Varberg

Fanny tar studenten i år och med det följer skolbalen. I Varberg ligger en butik som heter Festgarderoben och dom har bal- och brudklänningar. Emma köpte sin balklänning där en underbar vinröd klänning med stenar broderade på bröstet. Vi hade fått en inbjudan på posten och eftersom vi var så nöjda förra gången åkte vi dit i dag.

Det var en underbart solig dag med lite vårkänslor i luften en perfekt dag att åka till Varberg. När vi kom in i butiken så kändes det sådär. Emmas modell på klänning fanns kvar men Fanny ville ha en egen modell på klänning och det förstår jag. Hon blev nog lite besviken för hon hittade inte någon klänning hon tyckte om. Urvalet av klänningar var något mindre denna gången än förra. Hon kom ialla fall fram till att hon vill ha en klänning i chiffong och att den skulle vara i grekisk stil och att färgen skulle vara rosa.

Men slogs inte ner av det utan fortsatte våran shoppingrunda. Alldeles intill ligger Vila en klädbutik som har kläder som vi alla tre tycker om. Där inne hittade Fanny en vit underbar spetsklänning som hon föll för direkt och satt perfekt på henne så nu är hennes studentklänning köpt, det var jätteskönt så slipper vi leta efter det. Emma köpte en likadan som hon skulle ha till sommaren för dom behöver inte ha dom samtidigt.

Vi gick även in i våran ny öppnade butik som ligger vid torget i Varberg. Dom har gjort så mysigt därinne och skylten hade dom gjort jättefin. Dom hade en hel del kunder och det var jätterolig. När vi hade shoppat färdigt så kände vi hur hungriga vi var.

 Vi bestämde oss för att äta något lätt på expresso house, så det fick bli en mocka latte och en varm panini med mosarella och kyckling. Det var så gott. Nöjda och glada efter en mysig och rolig shopingdag i Varberg så åkte vi hem.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar