söndag 25 mars 2012

Våfflor, vårplantering och sommartid.

I dag har det varit en helt underbar solig och varm dag och dessutom är det våffeldagen idag. Vi tog ut våffeljärnet och gräddade våra våfflor ute. Det var så härligt att sitta ute i solen och äta nygräddade våfflor. Det måste ha luktat våfflor i hela granskapet.

 Efter det  planterade jag mina vårblommor som jag köpte igår. Det är påsklilja, vit pärlhyacint och vita mini penceér. Nu står dom där och är så vackra på trappan.

Vi han även med att sitta och sola en stund. Det värsta är att man ser hur blek man är. Huden har någon mjölk aktigt färg som nästan går lite åt blått. Vilken tur att vi har det så skyddat här så att ingen behöver bli bländad men solen måste ha tagit ordentligt det känner jag nu i ansiktet. Det är så härligt att sitta och känna hur varm solen är och bara njuta av värmen.

Vi har i stort sett tillbringat hela dagen ute vi åt till och med middagen ute. Sen på eftermiddagen var flickorna tvungna att åka för dom skulle på bio, hungerspelen heter den och Emma har läst böckerna så hon var nog extra förväntans full.

Dagen har verkligen gått fort idag, det beror nog på att vi har ändrat klockan till sommartid och sjutit fram klockan en timme. Så nu kommer det att vara ljusare en timme längre och det är härligt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar