tisdag 14 juni 2011

London

I dag åkte Fanny och Gustaf till London. Det är Fannys första resa ensam, ja nu är hon ju inte ensam utan Gustaf är ju med men hon har alldrig rest utan oss. Hon har verkligen sett fram emot detta. Hon har gjort listor med olika kulumner som hon har bockat i . Tillslut var allt i bockat i kolumnen packat och det var ju tur för hon kan inte ha missat någonting för resväskan var välfyld och tung.

Vi körde dom till flygplatsen och vinkade av dom där. Dom var verkligen förväntansfulla och nog lite nervösa. Men allt har gått bra för jag fick sms från henne att resan hade gått jättebra och dom hade hämtat ut sina väskor och var på väg mot tunnelbanan som skall ta dom till hotellet. Det var skönt att höra att allt har gått bra. Nu väntar 5 äventyrliga dagar för dom och jag hoppas att allt går bra. Det känns trygt att Gustaf  har varit i London innan så han vet ju hur det fungerar.

På söndag bär det av till flygplatsen och hämta dom. Sedan får vi åka dit på tisdag igen och vinka av Emma som även hon skall åka till London med två kompisar :D.

1 kommentar:

  1. Det var hur kul som helst! Det kändes väldigt bra att ha med min Gustaf, annars hade jag nog varit vilse hela tiden! ;)

    Kramar

    SvaraRadera