lördag 21 maj 2011

Det blev en morgondag;)

En viss herre med namnet Harold Camping har tydligen räknat ut att jorden skall gå under idag. Det skulle börja i Nya Zeeland kl 18.00 med en stor jordbävning och sedan sprida sig över hela jorden. Enligt Aftonbladet så var kvällningen helt vanlig i Nya Zeeland möjligen lite dimmigt i huvudstaden Wellington. Så kan det gå när folk har för mycket tid över, då sitter dom och tänker ut sådana här konstigheter.

Jag kan inte förstå att media tar upp sådana här tokigheter och skrämmer folk i onödan. Det måste dom väll ändå förstå att det inte stämmer.  Det finns nog med tråkigheter i världen ändå som skrämmer en så vi klarar oss utan en sådan här dommedagsprofet. Visserligen så kan man skratta gott åt det nu i efterhand och se det som en kul historia. Men alla gör inte det utan äv livrädda att det skall hända. Jag tror nog att vi får hänga kvar här ett bra tag till. Om vi sköter om Jorden väl:)


3 kommentarer:

  1. Så sant så! Det finns ju folk som tar det på allvar. Sist någon sa att jorden skulle sprängas pga av en partikelgenerator, så var det en som tog livet av sig. Hon ville inte dö en plågsam död som hon trodde det skulle bli, utan tog livet av sig så hon skulle slippa det. Men det hände ju inget.

    SvaraRadera
  2. Precis, jag tycker media skall ta lite ansvar för vad dom skriver, för tokiga människor finns det gott om men man behöver inte skriva om deras påståenden när det inte finns något belägg för det dom påstår.

    SvaraRadera
  3. Det var ju tur att det blev en morgondag ändå! :) Jag håller med att det är dumt att skrämma upp massa människor i onödan. Om man inte är helt 100% säker på att jorden kommer gå under behöver dom inte gå ut med det.

    Kraam! :)

    SvaraRadera