tisdag 31 maj 2011

För ett år sedan

I dag är det studentbal det var 1 årsedan Emma tog studenten och hon var iväg på balen, tiden går så fort. Det är helt fantastiskt att se dom. Alla är så otroligt vackra i sina klänningar och fina håruppsättningar. Killarna ser så stiliga ut i sina frackar, kostymer m.m. Det är precis som om dom ändrar sig på något vis dom ser så otroligt vuxna ut. Alla ser glada och förväntansfulla ut, äntligen får dom åka iväg efter flera månaders förberedelser i alla fall för tjejerna

Jag kommer ihåg vilket arbete det var att fixa allting. Klänning, väska, skor, smycken, smink och naglar. Vi hittade en underbart vacker klänning som Emma tyckte om direkt på festgarderoben i Varberg. Håret gjorde jag i ordning på henne med en locktång och mängder av hårspray och två timmar senare var jag väldigt nöjd med resultatet. Vi satt upp håret på sidorna med hårspännen som var prydda med strass stenar.

Men allt arbete betalade sig genom att se hur hon strålade och hur vacker hon var. I år så saknade jag det lite för det känns så högtidligt. Nästa år är det Fannys tur och det skall bli jätte kul.

När Christoffer var på bal så var det lite enklare. Killar skall inte ha så mycket runt omkring det är fracken, skorna och frissan sen är dom klara. Men vad han var stilig man var så stolt och se honom så välklädd.



1 kommentar:

  1. Ja, det var verkligen roligt! Man kände sig så fin och det var hur underbart som helst!

    SvaraRadera